Hierojakoulu Relaxin henkilökunta:

Petteri Malinen

Koulutusjohtaja/ Vastuu opettaja, Hierojan ammattitutkinto

Opetusaiheet: anatomia, fysiologia, tautioppi ja urheiluhieronta

Ortopedinen osteopaatti Petteri Malinen vastaa koulumme teoriaopetuksesta. Lennokkaana ja mukaansa tempaavana luennoitsijana tunnettu Petteri omaa laajan tietopohjansa lisäksi roppakaupalla käytännön kokemusta urheilunparista entisenä yhdistetyn maajoukkuetasoisena urheilijana.

Mika Hallikainen

Koulun johtaja Tampere ja Turku

Opetusaiheet:

Hieronnan käytäntö, yrittäjyys ja opiskelijoiden sijoittuminen työmarkkinoille.

Mika on kouluttanut hierojia vuodesta 2008 mm. Vierumäen Urheiluopistolla. Tänä päivänä Mika luennoi hieronnan opettajan työnsä ohessa hyvinvointiin ja työhyvinvointiin liittyvistä asioista yrityksille ja opettaa mm. anatomiaa ja fysiologiaa liikunnan ammattilaisille

Tero Roos

Vastaava opettaja, Hierojan ammattitutkinto

Opetusaiheet: Anatomia, Fysiologia, tautioppi ja urheilijan lihashuolto

Fysioterapeutti ja liikunnan ohjaaja Tero Roos toimii Hierojan ammattitutkinnon iltaryhmän vastuuopettajana sekä vierailevana tähtenä muissa opinto-ohjelmissamme. Aina hyvän tuulinen Tero pitää käytännön läheisestä työskentelystä ja saa puuduttavimmatkin teoreettiset aiheet "elämään" hyvien käytännön esimerkkien kautta.

Hanna Toivola

Vastuuopettaja

Opetusaiheet: Antomia, fysiologia, Hieronnan käytäntö

Koulutettu hieroja ja osteopatian opiskelija Hanna Toivola vastaa Tampereen ja Turun kouluillamme niin teorian kuin käytännönkin opetuksesta. 8 vuotta hierojana toimineen Hannan herttainen ote opetustyöhön saa oppilaan kuin oppilaan hyvälle tuulelle.

Henri Kilpinen

Opettaja, Hierojan ammattitutkinto

Opetusaiheet: Hieronnan käytäntö

Tampereen koulun "monitoimityökalu" Henri vastaa syksyn ryhmän opinnosta ja niiden etenemisestä samoin kuin syksyn sekä kevään ryhmien hieronnan käytännön tunneista. Henrin rennon letkeä opettatustyyli helpottaa mukana pysymistä ja tuo kaikille oppilaille hyvän fiiliksen.


Lassi Ylönen

Opettaja

Opetusaiheet: Käytännön hieronta

Koulutettu hieroja Lassi Ylönen vastaa Lahden koulun hieronnan käytännln opetuksesta. Kokeneena ja innokkaana hierojana Lahdessa tunnettu Lassi toimii myös Rela-hierojien Päijät-hämeen ja Pirkanmaan alueiden aluepäällikkönä.

Anu Palviainen

Opintosihteeri

Anu hoitaa koulujemme opintosihteerin töitä ja seuraa hierojaopiskelijoiden työharjoittelun edistymistä.

Benjamin Friman

Vastaava opettaja.

Opetusaiheet: Hieronnan käytäntö

Koulutettu hieroja Benjamin Friman vastaa Turun oppilaitoksella kevään ja syksyn ryhmistä ja opintojen etenemisestä rautaisena ammattilaisena tunnettu "Ben" johtaa ryhmään rauhallisella ja henkilökohtaisella tyylillään, jolloin koululle on aika kivaa tulla.