Hierojan Ammattitutkinto

Koulutetun hierojan opinto-ohjelma

Seuraava Hierojan ammattitutkinto käynnistyy helmikuussa 2020.

Opintojen sisältö:

Opinto-ohjelma valmentaa ammattitutkinnon suorittamiseen ja riittävien valmiuksien antamiseen itsenäiseen ammatinharjoittamiseen hyvinvointialalla.

Opintojen käytännön toteutus:

Opintomme ovat monimuoto-opintoja, jotka jakautuvat lähi- ja etäopetusjaksoihin sekä työharjoitteluun. Voit opiskella oman valintasi mukaisesti joko täysipäiväisesti tai oman työsi ohessa.

Lähiopetus suoritetaan arkisin tai viikonloppuisin oman valinnan mukaan. Opintomme on suunniteltu siten, että opiskelu työn ohessa tai täysipäiväisesti on mahdollista. Jokaiselle oppilaalle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, joka määrittää opintopisteiden määrän. Koulutus kestää näyttötutkinnon ajankohdasta riippuen 12-15 kuukautta.

Koulutuksen painopisteenä on käytännön läheisyys ja oppilaan valmistaminen työllistymään Koulutettuna hierojana.

Opintojen rakenne:

Ammattitutkintojen opinnot koostuvat lähiopetuksesta eli intensiivipäivistä ja klinikkaharjoittelusta, jota opiskelijat suorittavat oman
henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti yleensä muutamana päivänä viikossa (n.7-10h/vk) sekä erilaisista etätehtävistä ja henkilökohtaisesta oppimispäiväkirjasta.

Opiskelija valitsee itse haluaako opiskella ensisijaisesti arkisin vai viikonloppuisin. Jokaiselle opiskelijalla tehdään henkilökohtainen opetussuunnitelma, johon määritellään ovatko opinnot osa-aikaisia vai kokopäiväisiä.

Opinnot päättyvät Koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittamiseen.

Opiskelu työn ohessa:
Meillä voit opiskella myös oman työsi ohessa. Osa-aikainen opiskelu jakautuu lähi- ja etäjaksoihin.

Lähijaksot suoritetaan joko arki-iltaisin (ma+ti klo 18-21) tai viikonloppuisin (joka toinen tai joka kolmas vklp).

Lähijaksojen ohella koululla suoritetaan työharjoittelu, jota jokainen oppilas voi tulla suorittamaan oman aikataulunsa mukaisesti.

Näin voit kouluttautua uuteen ammattiin oman työsi ohessa ja voit myös rahoittaa opintosi palkkatuloilla. Hierojakoulu Relaxilla on jo satoja valmistuneita oppilaita, jotka ovat suorittaneet tutkinnon ollessaan täysipäiväisessä työsssä


Opintososiaaliset edut:

Opinnot kuuluvat opintotuen piiriin. Opiskelijalla on oikeutettu opintotukeen, mikäli täyttää niiden myöntämisen kriteerit. Muiden opintososiaalisten etujen suhteen suosittelemme varmistamaan asian etukäteen.

Tarkempiin kriteereihin esim. opintotuen suhteen voitte tutustua Kelan kotisivuilta.


Opiskelijaksi Hierojan ammattitutkinnolle:

Koulutuksesta kiinnostuneet kutsumme opintoinfoon, jossa kerromme perusteellisesti opintojen sisällöstä ja toteutuksesta. Tilaisuuteen osallistuminen ei sido mihinkään. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus osallistua valintahaastatteluun, jonka perusteella oppilasvalinnat tehdään. Olethan huolellinen lomakkeen täytössä, sillä saapuneiden lomakkeiden kautta valitsemme pääsykokeisiin kutsuttavat hakijat.

Pääsykokeet sisältävät infon koulutuksen sisällöstä sekä henkilökohtaisen haastattelun. Pääsykokeita varten ei tarvitse lukea ennakkomateriaalia tai lähdeteoksia.

Lähetä hakemuksesi hierojan ammattitutkinnolle klikkaamalla tästä

Kutsu pääsykokeisiin tulee noin 2-3 viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Muista tarkistaa myös roskapostikansio.


Opintojen kokonaiskustannus on 2400€ (sis alv 24%)

Opintomaksu pitää sisällään:

Valmentavan koulutuksen

Opintomateriaalit (printti, sähköinen)

Näyttötutkinnot

Työharjoitteluvaatteet

Opintomaksu on mahdollista jakaa 160€/kk suuruisiin tasaeriin.