Sannan polku Koulutetuksi hierojaksi

Aloitin opinnot Hierojakoulu Relaxissa, koska halusin hankkia itselleni uuden ammatin, joka tukisi aiempia tutkintojani. Koulutetun hierojan ammattitutkinto yhdistettynä lähihoitajan ja liikuntaneuvojan tutkintoihin on loistava paketti. Hierojan opinnot antoivat minulle paljon lisää anatomista osaamista, josta on ollut todella paljon hyötyä liikunta-alan töissäni.

Hierojakoulutus yllätti minut laajuudellaan ja monipuolisuudellaan. Ihmiskeho käydään A:sta Ö:hön läpi ja siinä sai välillä olla nenä tiukasti kiinni kirjassa. Se kuitenkin kannatti, sillä olen päässyt laajentamaan yritystoimintaani uusille osa-alueille. Hierojakoulu Relaxin Helsingin teorialuokan seinään on kirjoitettu: "Opiskelua ilman tiukkaa pipoa." Se todellakin pitää paikkansa ja yksi parhaista asioista opintovuoden aikana oli positiivisuus ja loistava yhteishenki opiskelijaryhmän kesken. Hankalistakin paikoista selvittiin aina yhdessä hyvällä tsemppihengellä.

Pääsin valmistumisen jälkeen mukaan Rela-hierojat Terveystalon toimintaan ja olen päässyt etenemään myymäläpäällikön tehtäviin. Päivät ovat nykyisin täynnä monipuolista tekemistä ja hyvillä lisäkoulutuksilla olen päässyt hankkimaan lisää osaamista hierojan työkalupakkiin. Jos jotain olen oppinut, niin hierojana sitä ei ole koskaan valmis!

Hierontaterveisin,

Sanna