koulu2.jpg

Meillä opiskelleiden ja valmistuneiden haastatteluja.

Jimin tarina

Olen yhdistetyn maajoukkue-urheilija. Ammattiurheilijan leipä on kuitenkin aika kapea, joten se pisti miettimään, että mitä 

jim_hArtull.jpg

elämällään tehdä. Vaikea loukkaantumienen ennen Sotsin olympialaisia tavallaan opetti sen, että ura voi olla hiuskarvan varassa.

Opiskelin Hierojakoulu Relaxin Lahden yksikössä urheilun ohessa hierojaksi. Opinnot toivat ammattitutkinnon lisäksi paljon lisää
ymmärrystä omankin kehon toimintaan ja siihen, miten kehon signaaleja pitää tulkita. Nyt minulla on ammattitutkinto takataskussa ja pystyn työskentelemään Rela-hierojien Lahden vastaanotoilla, kun en ole leireillä tai kisamatkoilla.

Opinnoista sain siis itselleni perusturvan tulevaisuuteen ja arvokkaan tavan saada lisäansioita urani aikana. Suosittelen kaikille urheilijoille vaativana, mutta mielenkiintoisena mahdollisuutena!

Jim Härtull Koulutettu hieroja

Markun tarina

Lasten urheiluharrastukset ja oman työn itseään toistavuus ajoivat haastamaan itseään. Vaikka edellisistä opinnoista

DSC_0716.JPG

tovi olikin jo vierähtänyt, päätin todistaa vääräksi väitteen, ettei "vanha koira opi uusia temppuja".

Tällä hetkellä valmistaudun tuleviin hierojan ammattitutkinnon näyttöihin. Opiskelu on vaatinut itsensä täydellistä likoon laittamista, mutta antanut myös hurjasti, eikä motivaatio ole hiipunut missään vaiheessa.

Hierontaa tulen tekemään omassa lähipiirissäni valmistuttuani. En tähtää kokopäiväiseksi hierojaksi, vaan enemmänkin haluan itselleni "työkaluja", joilla auttaa ihmisiä. Taloustilanne kun on mikä on, niin tietysti tämä ammattitutkinto antaa yhden mahdollisuuden minulle lisää, jos työt muuten loppuisivat.

Suosittelen kaikille, jotka haluavat haastaa itseään ja ovat aidosti kiinnostuneita terveydestä ja sen ylläpitämisestä

 

Markku Heino tuleva Koulutettu hieroja

Sennin tarina

Olin jo pidempään haaveillut työstä kuntouttavan terveydenhuollon parissa. Yrityksistä huolimatta tie fysioterapian opintoihin ei auennut. Niinpä ajattelin opiskella ensin hierojan ammatin, jotta pääsen hyvin alalle sisään.

senni.JPG

Aloitin hieronnan peruskurssilta, joka vahvisti ajatustani siitä, että tämä ala on se "mun juttu". Ammattitutkinnolle pääsin hyvien arvosanojeni perusteella Peruskurssilta. Ammattitutkinto vuosi menikin tosi nopeasti! Välillä väsytti, mutta opintojen tarjoamat aidot asiakastilanteet saivat lähtemään koululle joka kerta hymy huulilla.

Hieronta työnä veikin sitten mennessään ja tällä hetkellä työskentelen Rela-hierojien Malmin vastaanotolla täysipäiväisenä hierojana. Opiskelen töiden ohessa Hierojakoulu Relaxilla vielä Personal trainerin tutkintoa, joka laajentaa ammattitaitoani juuri oikealla tavalla.

Minulle hierojana toimiminen on vapautta päättää omista asioista ja hyvää fiilistä siitä, että yksikään työpäivä ei ole tasaisen harmaata "arkea".

Senni Valta Koulutettu hierojaMarin tarina

Vuodet näyttöpäätteen äärellä herättivät kysymyksen: Kun työssä ollaan niin iso osa valveillaoloajasta, niin pitääkö työn olla pelkkää istualtaan tehtyä vuoropuhelua Excellin ja netin kanssa?

mari_L.jpg

Koulutettuna hierojana työlläni on muutakin arvoa kuin raha. Aidot onnistumiset asiakkaiden kanssa ja se, että saan olla osaltani lisäämässä heidän hyvinvointiaan, on työn todellinen suola. 

Kävin ensin Hieronnan Peruskurssin, jolta sain hyvät eväät ammattitutkintoa varten. Seuraava askel olikin ottaa härkää sarvista ja aloittaa ammattitutkinto Helsingin Hierojakoululla. Ammattitutkintovuosi oli raaka ja rankka, mutta myös motivoiva ja palkitseva.

Työllistyin suoraan koululta Rela-groupin organisaatioon ja toimin Rela-hierojien Sörnäisten vastaanoton myymäläpäällikkönä tällä hetkellä. Minulle hierojan ammatti on kiireettömyyttä, mukavia asiakkaita ja aitoa välittämistä.Mari Leppälä Koulutettu hieroja